مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی
مواد لازم برای مارکوئیس سیب زمینی :
سیب زمینی | نیم کیلو |
پیاز نگینی خرد شده | یک عدد |
کره | 50 گرم |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
قارچ ریز خردشده | 200 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری ساطوری شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه مارکوئیس سیب زمینی :
سیب زمینی را با پوست آبپز کرده و تا گرم هست پوست آن را بگیرید و له کنید و پوره می کنیم و نصف کره، نمک، جعفری ساطوری شده و فلفل و زرده تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم تا داغی سیب زمینی باعث آب شدن کره شود بعد پوره را داخل قیف ماسوره دار ریخته و کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و به شکل دایره تو خالی (تقریبا شبیه لانه پرنده) از پوره داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم.
فر را از ده دقیقه قبل با درجه حرارت 180 درجه گرم کردیم سینی را داخل فر می گذاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببیند و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود شود پیاز و با باقیمانده کره داخل ماهیتابه تفت می دهیم. مرغ آبپز و ریش ریش کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم گوجه را پوست گرفته و فیله می کنیم و داخل پیاز داغ ریخته هم می زنیم.
و قارچ ها را ریز خرد کرده و وقتی آب گوجه ها کشیده شد به ماهیتابه افزوده نمک و فلفل و آویشن می زنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و وقتی پوره ها آماده شد وسط پوره ها را پر می کنیم.
گردآوری : بخش آشپزی