مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/08/26

طرز تهیه سالاد انار و مرغ



 

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

 

مواد لازم برای سالاد انار و مرغ :

 کلم برگ سفید  نصف یک عدد
 انار ملس  دو عدد
 سینه ی مرغ نصف یک عدد
 مغز گردوی نگینی ریز شده  نصف پیمانه
 سس مایونز 2 قاشق غذاخوری 
 ماست  1 قاشق غذاخوری
 آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم 

 

طرز تهیه سالاد انار و مرغ :

ابتدا سینه ی مرغ را بپزید و ریش ریش کنید، کلم برگ را ربز خرد کنید و بشویید اجازه بدهید آب آن خارج شود سپس دو عدد انار بزرگ ملس را دون کنید و به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف بریزید، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه کنید.

 

سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید و همه ی مواد را خوب هم بزنید تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند و سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود. به همین راحتی و خوشمزگی.

 

گردآوری: بخش آشپزی