مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی
یکی از دسرهایی که در فصل گرما طرفداران زیادی دارد، بستنی است. در این مطلب طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی را به شما آموزش داده ایم و امیدواریم که از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای بستنی وانیل و توت فرنگی :
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 75 گرم |
خامه چرب | 300 گرم |
خامه کم چرب | 450 گرم |
شیر | 300 گرم |
توت فرنگی پودر شده | 50 گرم |
طرز تهیه بستنی وانیل و توت فرنگی :
خامه ها و شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا کمی سفید شود. مخلوط شیر را به صورت شیار باریک روی زرده ها ریخته و مرتب هم بزنید.
سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید. به طور مداوم هم بزنید تا مایع غلیظ شده ولی نجوشد.
مواد را از روی حرارت بردارید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت آن پوره توت فرنگی اضافه کرده و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس هر قسمت را جداگانه داخل بستنی ساز ریخته تا غلظت کافی پیدا کند. قالب تارت را با محافظ غذا بپوشانید. یکی از بستنی های آماده را داخل قالب بریزید و در فریزر و قسمت دیگر بستنی را داخل بستنی ساز بریزید.
دقت کنید اگر مواد به اندازه کافی خنک شده باشد کافی است به مدت 45 دقیقه در دستگاه بستنی ساز بریزید تا آماده شود. بعد از قوام آمدن قسمت دوم، بستنی آن را روی لایه اول ریخته و به مدت یک شب در فریزر قرار دهید. بستنی برای مصرف آماده است.
منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir