مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه پخت دلمه برگ مو بدون گوشت
مواد لازم برای دلمه برگ مو بدون گوشت :
برگ مو | ۵۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۰.۷۵ فنجان |
کشمش | ۰.۲۵ فنجان |
پیاز | ۳ فنجان |
آب | ۰.۵ فنجان |
فلفل فرنگی شیرین | ۰.۵ قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه | ۰.۵ قاشق مرباخوری |
شوید یا شبت | ۰.۷۵ فنجان |
جعفری ساطوری شده | ۰.۷۵ فنجان |
برنج | ۰.۲۵ فنجان |
نمک | ۰.۲۵ فنجان |
طرز تهیه دلمه برگ مو بدون گوشت :
برای پخت دلمه برگ مو بدون گوشت ابتدا نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده را مخلوط کرده داخل قابلمه بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، مدام مواظب باشید که نسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در قابلمه روی هم گذاشته روی آن آب لیموترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.
منبع : ashpaziasan.ir