مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1398/02/29
طرز تهیه حلوای پسته ویژه ماه رمضان
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه حلوای پسته ویژه ماه رمضان
مواد لازم برای حلوای پسته :
آرد | 250 گرم |
کره | 170 گرم |
روغن مایع | 65 میلی لیتر |
پسته پودرشده | 50 گرم |
پودر هل | 1 قاشق سوپخوری |
رنگ سبز خوراکی | به میزان لازم |
مواد لازم شربت:
آب | 250 میلی لیتر |
شکر | 250 گرم |
طرز تهیه حلوا پسته :
ابتدا شیره حلوا را آماده کنید، به این صورت که ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را زیاد کنید تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سپس آرد را در قابلمه ای دیگر بریزد روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا نسوزد به حدی هم بزنید که آردتان دیگر بوی خامی ندهد. بعد کرده تا اضافه کنید و هم بزنید تا آرد با کره سرخ شود. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز اضافه کنید تا شیره جذب آرد شود.
سپس رنگ سبز، پودر هل و پودر پسته را اضافه کنید و در صورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. می توانید داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی، حلوای پسته را تزیین کنید. به هر صورتی که می توانید و دوست دارید می توانید آن را تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی