چلو خورش کرفس مامانِ نرگس
مامانِ نرگس
چلو خورش کرفس مامانِ نرگس
توضیحات
خورش کرفس علاوه بر این که جزو غذاهای اصلی آشپزی سنتی ایران شناخته می شود، دارای خواص شگفت انگیزی است که باعث می شود این خورش لذیذ جزو برنامه ثابت غذایی قرار بگیرد کرفس که اصلی ترین سبزی مصرفی این خوراک است دارای حداقل 8 ماده شناخته شده ضد سرطان است و علاوه بر کاهش فشار خون به دلیل وجود مقادیر بالایی از منیزیم و پتاسیم، برای آرامش اعصاب و ناراحتی های روحی بسیار موثر است. خواص گیاه کرفس: ساقه کرفس کمتر از 10 کالری دارد پس قطعاً باعث کاهش وزن می شود. با این حال، راز واقعی کاهش وزن کرفس بخاطر فیبر آن است. فیبر موجود در کرفس برای سیستم گوارشی فوق العاده خوب است بنابراین، کرفس انسان را سیر نگه میدارد. حتی یک ساقه کرفس به تنهایی دارای خواص ضد التهابی باور نکردنی است. این شامل یک متابولیت گیاهی به نام apigenin است که در کاهش التهاب موثر است. کرفس یک منبع خوبی از پتاسیم است که منجر به کاهش فشار خون می شود. همچنین کرفس حاوی یک ترکیب شیمیایی به نام Phthalein که در شل شدن عضلات درگیر در بازگشت خون از رگ ها به قلب تأثیر دارد که این به طور قابل توجهی فشار خون را کاهش می دهد. یک ساقه کرفس ویتامین A بدن برای حفظ بینایی را در دراز مدت تامین میکند. کرفس سلول های مغز را تقویت کرده و با بالا رفتن سن ظرفیت ذهنی مغز کاهش نمیابد. به علاوه، مواد شیمیایی موجود در کرفس به نام Phthalein باعث سلامتی روان می شود.
ترکیبات غذایی
- ادویه
- برنج
- پیاز داغ
- زعفران
- کرفس
- گوشت گوسفند
نظرات عزیزان
سایر غذاهای این مامان
هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است