مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه جوجه اسپایسی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
جوجه اسپایسی خوراک جوجه ای بی نظیر و متفاوت است
آماده سازی و پخت جوجه اسپایسی : 60 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه جوجه اسپایسی برای 6 نفر :
ماست | 1/4 لیوان |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه خرد شده |
زنجبیل رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
زیره سبز | 1/2 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 1/2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
سینه مرغ | 4 عدد یا 8 عدد ران بی استخوان |
پیاز خلالی | 1/2 لیوان |
گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
سماق | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه جوجه اسپایسی :
در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن ، سیر، زنجبیل، زیره سبز ، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه ، فلفل هندی و مرغ ها را مخلوط کنید، 12ساعت در یخچال بماند.
طعم پیاز : در همین حال، در یک کاسه پیاز، گشنیز، سماق قرمز، نمک و فلفل سبز تند را ترکیب کرده و در کنار کباب بگذارید.
مرغ ها را سیخ کرده و کباب کنید.
منبع : bamacook.com