مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون سالاد خوش طعم بهاری
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
با مرغ و ترخون یک سالاد خوش عطر و طعم بهاری درست کنید
سالاد یکی از پیش غذاهایی است که می تواند به عنوان یک شام سبک هم باشد. این بار با مرغ و ترخون یک سالاد خوش عطر و طعم بهاری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای سالاد مرغ و ترخون :
سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان و پوست | 2 پیمانه |
مایونز | یک دوم پیمانه |
کرفس خرد شده | نصف پیمانه |
ماست چکیده | نصف پیمانه |
ترخون تازه و خرد شده | سه قاشق غذاخوری |
آب لیموی تازه | دو قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
کاهو | به میزان دلخواه |
نان تست سبوس دار | 8 تکه |
برش گوجه فرنگی | به میزان دلخواه |
طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون :
تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید و خوب هم بزنید.
برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کرده اید قرار دهید.
سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه دیگری نان تست بگذارید.
منبع : khorasannews.com