مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
كتلت بادمجان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
بادمجان | دو عدد |
سیب زمینی آب پز | سه عدد |
پیاز و تخم مرغ | یك عدد |
جعفری خردشده | یك قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | 30 گرم |
نمك و آرد سوخاری و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه كتلت بادمجان :
بادمجان ها را روی اجاق یا در فركبابی كرده و سپس پوست كنده و ساطوری خرد كنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده كرده و با جعفری، تخم مرغ، نمك و پنیر پیتزا مخلوط كنید. آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه كنید كه كمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شكل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ كنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.
منبع : ashpazonline