مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سالاد ماكارونیِ ژله ای
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سالاد ماكارونیِ ژله ای
بعضي وقتها ميتوان با مواد لازم يک غذاي معروف يك غذاي جالب و جديد درست كرد. گاهي ميتوان از اصل و اساس، ساختمان يک غذا را به هم ريخت و يک غذای ديگر كشف كرد.
عصر ، عصر پيشرفت و تغيير است. ديگر بايد از غذاهای تكراري و شامهای هميشگی دست كشيد و طرحی نو برانداخت. مثلا می توانيد سالاد ماكارونی خوشمزه و پرطرفدار را يک شكل ديگر درست كنيد. يا همبرگر خانگی تان شكم پر باشد يا يک پيتزای سريع پنج دقيقهای وقتی خيلی گرسنه هستيد روی ميز بگذاريد. اگر اهل تغيير و خلاقيت هستيد با ما همراه باشيد .
مواد لازم :
ماكارونی فرمدار به دلخواه | 200 گرم |
كنسرو نخودفرنگی | يک عدد |
سينه مرغ پخته شده | يک عدد |
سيب زمينی پخته شده | يک عدد |
هويج پخته | دو عدد |
جعفری خرد شده | يک قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای قرمز نگينی شده | يک عدد |
ماست | سه قاشق غذاخوری |
سس مايونز | 5 قاشق غذاخوری |
آبليمو | يک قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ورقه های ژلاتینی | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد ماکارونی :
1. ابتدا سس مايونز را با ماست و نمك و فلفل و آبليمو مخلوط كنيد. ظرفتان بزرگ باشد تا بقيه مواد هم در آن جا بگيرد. جعفری خرد شده را هم بريزيد و هم بزنيد.
2. حالا به ترتيب ماكاروني آبكش شده، هويجهای نگيني شده،فلفل دلمهاي خرد شده، سيبزميني نگيني شده و نخود سبز را درون ظرف سس و ماست بريزيد و هم بزنيد. در پايان هم سينه مرغ را اضافه كنيد.
3. حالا ورقههاي ژلاتين را با يك فنجان آب سرد داخل ظرفي بريزيد تا نرم شود و بعد يك فنجان آب جوش به آن اضافه كنيد. ژلاتين كه خوب نرم شد آن را به بقيه موادتان اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
4. در قالب مورد نظرتان كمي روغن زيتون بريزيد تا چرب شود. سالاد را درون قالب بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا خوب به خورد هم بروند و فشرده شوند.
5. قالب را برای سه ساعت درون يخچال بگذاريد و بعد كه آن را بيرون آورديد درون یک ظرف مناسب برگردانيد و با چاقوي ارهاي مخصوص برش بدهيد تا سالاد ماكاروني ژله ای شما آماده شود.
نکته :
به جاي سينه مرغ ميتوانيد از تنماهي استفاده كنيد. اگر ميخواهيد طعم متفاوتي به سالادتان بدهيد ميتوانيد به جاي نخودفرنگي از خيارشور نگيني شده استفاده كنيد.
منبع : مجله آشپزی مثبت