مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه لبوی مراکشی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
لبو را به روش پخت مراکشی تجربه کنید
آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : 120 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :
لبو متوسط | 1 کیلوگرم |
آب | 1.5 لیتر |
پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 300 گرم یا بیشتر |
عرق بهار نارنج | 1 فنجان |
زیره سبز | 1 قاشق چایخوری |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
آبلیمو | به میزان لازم |
پیازچه خرد شده | 6 عدد |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.
لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
منبع : bamacook.com