مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه لبوی مراکشی



پخت لبوی مراکشی,مواد لازم برای لبوی مراکشی

لبو را به روش پخت مراکشی تجربه کنید


آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : 120 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

 لبو متوسط 1 کیلوگرم
 آب 1.5 لیتر
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
 شکر 300 گرم یا بیشتر
عرق بهار نارنج 1 فنجان
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو به میزان لازم
پیازچه خرد شده 6 عدد
نمک 1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه لبوی مراکشی :
لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.
از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.
1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.
به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

منبع : bamacook.com