مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مسقطی انار به روش دیگر مناسب یلدا
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه مسقطی انار شیرینی مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای مسقطی انار :
شکر | 400 گرم |
نشاسته | 8 قاشق غذاخوری |
گلاب | 100 میلی لیتر |
آب انار | 4 لیوان |
کره | 40 گرم |
دانه انار | به مقدار لازم |
طرز تهیه مسقطی انار :
نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود.
مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید.
گردآوری: بخش آشپزی