مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دستور پخت کاکائو خرمایی مخصوص افطار
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای تهیه کاکائو خرمایی به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید
زمان پخت و آماده سازی : 35 دقیقه
مواد لازم کاکائو خرمایی :برای 5 نفر
خرما بدون هسته | یک پیمانه |
گردو | یک پیمانه |
پودر نارگیل | یک پیمانه |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
شکلات | 50 گرم |
بیسکوئیت | یک بسته |
طرز پخت و تهیه :
بیسکوئیت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو چرخ کنید گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید.
شکلات تخته ای سفید را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود.
پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید و مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته :
به جای پودر نارگیل می توانید از کنجد استفاده کنید.
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوئیت و اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید و اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در نارگیل بغلتانید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
منبع : sarbezan.com