چلو خورش قرمه سبزی مامانِ تبسم

مامانِ تبسم

مامانِ تبسم

چلو خورش قرمه سبزی مامانِ تبسم

تاکنون 2684 بار سفارش داده شده است

4
چلو خورش قرمه سبزی مامانِ تبسم Rated 4 / 5 based on 2684 reviews.
34,000 تومان
در حال حاضر قابل سفارش نمی باشد
چلو خورش قرمه سبزی مامانِ تبسم
توضیحات

خورشت قورمه سبزی یک غذای خوشمزه اصیل و لذیذ ایرانی است. قرمه سبزی در گوشه و کنار ایران به طور معمول به یک شیوه و با مواد اولیه تقریبا مشابه با توجه به ذائقه آن منطقه تهیه می شود. نکات ریز در مورد گوشت قورمه سبزی گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. استفاده از گوشت گوساله یا گوسفند بستگی به ذائقه خانواده دارد ولی این خورش باگوشت گوسفند بدون چربی خوشمزه تر است. برخی علاوه بر گوشت خورشی و عصاره موجود در آن از عصاره مرغ، یا قلم استخوان استفاده می کنند. نکات ریز در مورد چاشنی قورمه سبزی لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیموعمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزی استفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند. نکات ریز در مورد لوبیای قورمه سبزی لوبیای قورمه سبزی، لوبیای قرمز یا چیتی است. در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزی استفاده می شود

ترکیبات غذایی
  • ادویه
  • برنج
  • پیاز داغ
  • سبزی
  • فلفل
  • گوشت گوسفند
  • لوبیا چیتی
  • نمک
نظرات عزیزان

هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است

برای درج نظر و امتیاز باید وارد سایت شوید