آشپزی با سلبریتیها در مگامال تهران
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
همه چیز از یک ویدیوی زنده اینستاگرامی شروع شد. زمانی که طی چند پرسش و پاسخ زنده، نیما فلاح و سحر ولدبیگی وارد رقابت بر سر دستپختشان شدند. این رقابت به دعوت از مخاطبان برای حضور در مسابقه و قرار گرفتن در تیم یکی از این دو نفر منجر شد. طرفداران نیما فلاح و سحر ولدبیگی در فضای مجازی سلبریتی محبوب خود را تشویق میکردند.
بعدازظهر پنجشنبه سوم بهمن ماه، حاضران در مگامال اکباتان منتظر بودند تا آشپز برتر با روغن بهار الماس را بشناسند. هر کدام از دو سلبریتی افراد تیم خود را از بین حاضران انتخاب کردند.
قرار بر این بود که نیما فلاح و سحر ولدبیگی با تیمهایشان برتری خودشان را در آشپزی نشان دهند. یک رقابت خوشمزه با چاشنی شوخی و خنده. با روغن بهار الماس، فیلههای مرغ، سوخاری و سیبزمینیها، سرخ و طلایی شدند. دیگر وقت آن بود که غذاها از نظر مزه، تردی و سبکی، داوری شوند.
تردی و سبکی، مهمترین ویژگیهای یک غذای سرخکردنی یا سوخاری باکیفیت است. ویژگیهایی که روغن بهار الماس به درستی به آنها پاسخ داده است. بهار الماس با فرمول استثنایی و پیشرو در تولید روغنهای خوراکی، یک غذای سرخکردنی ترد، سبک و سلامت به شما تحویل میدهد. چون مقاومت بالایی در برابر حرارت دارد و دود نمیکند؛ رسوب نمیکند و جذب مواد غذایی نمیشود.
در نهایت، داور مسابقه به هر دو غذا بازخورد مثبتی نشان داد. پیام نهایی مسابقه آشپزی با بهار الماس را سحر ولدبیگی اعلام کرد؛ جایی که گفت: «ما همه برندهایم، چون همه با روغن سرخکردنی بهار الماس آشپزی کردهایم». بهار الماس به عنوان برگزارکننده این رویداد، جوایز متعددی را به اعضای هر دو تیم و تماشاگران این چالش اهدا کرد.
ویدیوی این چالش را از اینجا ببینید.