مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سالاد انبه و ذرت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
برای یک شام مختصر این سالاد لذیذ را حتماً آماده کنید که تشکیل شده است از انبه و پیاز قرمز و آروگولا.
مدت آماده سازی:30 دقیقه
مدت پخت: 12 دقیقه
مواد لازم : برای 6 نفر
ذرت شیرین تازه تمیز شده |
4 عدد |
انبه بزرگ رسیده |
2 تا 3 عدد |
پیاز قرمز متوسط |
1 عدد |
روغن زیتون | 5 قاشق غذا خوری |
آب لیمو ترش تازه | 2 قاشق غذا خوری |
شکر |
1 قاشق چای خوری |
پودر کاری |
2/1 قاشق چای خوری |
نمک | 2/1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 8/1 قاشق چای خوری |
آروگولای تازه | 3 فنجان |
طرز تهیه:
با دقت دانه های ذرت را از ساقه آن ببرید، شما به 2 فنجان از دانه های ذرت نیاز دارید. دانه و پوست انبه را بگیرید و هر انبه را 12 برش کنید و پیاز را هم پوست گرفته بدون گرفتن ریشه آن پیاز را به 6 قسمت برش دهید تا برشها از هم جدا نشوند.
در یک ماهی تابه در حرارت متوسط مغزهای ذرت و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته و کمی تفت دهید تا ذرتها قهوه ای طلایی شوند.
در یک کاسه متوسط برشهای انبه و پیاز را به ریخته به آرامی هم بزنید روی حرارت قرار داده و برای 3 دقیقه آنها را تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند. آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید.
در یک کاسه کوچک آب لیمو و شکر و پودر کاری و نمک و فلفل سیاه و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
1 قاشق غذاخوری از سس را روی مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید در آخر آروگولای تازه را به مخلوط ذرت و انبه و پیاز اضافه کنید و باقیمانده سس را به آن بزنید.