مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

شیرینی تارت پرتقال



 

طرز تهیه شیرینی , پخت شیرینی تر

 

مواد لازم :

 

زرده تخم‌مرغ

دو عدد

کره

150 گرم

آرد

2.5 پيمانه

بيكينگ پودر

نصف قاشق چايخوري

پودر قند

نصف پيمانه

وانيل

4/1 قاشق چايخوري

نمک

8/1 قاشق چايخوري

آب خنک

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

آرد ،بکینگ پودر،پودر قند،وانیل و نمک  را با هم مخلوط كرده با كمك نوك انگشت کره قطعه قطعه شده را به خورد مواد مي‌دهيم. بعد از آن‌كه به شكل خرده نان در آمد، زرده را اضافه مي‌كنيم. سپس آب خنک را با قاشق چايخوري آنقدر اضافه مي‌كنيم تا خمير نرمي به ما بدهد. خمير را به مدت 30 دقيقه داخل يخچال استراحت مي‌دهيم. سپس آن را در قالب‌هاي كوچك تارت پهن كرده كف قالب‌ها را با چنگال سوراخ مي‌كنيم و در فر با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 دقيقه مي‌پزيم. بعد از خنك شدن داخل تارت‌ها را با خامه فرم گرفته و فيله پرتقال پر مي‌كنيم.

 

 

منبع : groohashpazi