مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/06/24

طرز تهیه خورش ترش واش



 

طرز تهیه خورش ترش واش

 

ترکیب خورش ترش واش با گوجه و بادمجان عالی می شود. این خورش از غذاهای مخصوص گیلان می باشد.

 

مواد لازم برای تهیه خورش ترش واش :

 پیاز متوسط 1 عدد
 سیر رنده شده 2 حبه 
 مرغ 4 تکه 
 رب انار یک قاشق چایخوری 
 سبزی ترش واش 500 گرم 
 نمک و فلفل  به مقدار لازم
 زردچوبه  به مقدار لازم
 بادمجان متوسط  3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد

 

طرز تهیه خورش ترش واش :

ابتدا یک پیاز متوسط را رنده کنید و به همراه دو حبه سیر رنده شده تفت بدهید و با زردچوبه تفت بدهید بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و مقدار کمی فلفل سیاه بریزید و مقداری که مرغ ها سرخ شدند سپس یک قاشق چایخوری رب انار بریزید و تفت بدهید و بعد سبزی ترش واش را اضافه کنید و بعد کمی با هم تفت بدهید بعد آب بریزید و اجازه بدهید آرام آرام بپزد و جا بیفتد بادمجان و گوجه را جدا سرخ کنید و هنگام سرو آن را کنار ظرف بگذارید.

 

نکته برای تهیه خورش ترش واش :

سبزی خورش ترش واش شامل ترش واش، کاکوتی، چوچاق،گشنیز، نعناع، برگ چغندر و سیر همراه این سبزی ها چرخ شود و سرخ شوند و استفاده شوند. میزان ترش واش به بقیه ی سبزی ها دو به یک یا حتی سه به یک هم استفاده می کنند که این کاملا سلیقه ای است و مخصوص استان گیلان است.

 

 سبزی ترش واش را می توانید سرخ کنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و هنگام پخت خورش ترش واش استفاده کنید.

 

 برای پخت خورش ترش واش می توانید به جای رب انار از رب آلوچه یا آب نارنج استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی