کوفته برنجی با گوشت مامانِ امین
مامانِ امین
کوفته برنجی با گوشت مامانِ امین
توضیحات
حدود 500 گرم 2 عددبه اندازه پرتقال
کوفته برنجی یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانیه و در عین حال با داشتن انواع مواد غذایی مثل گوشت و برنج و حبوبات ( لپه ) و سبزیجات خیلی هم مقوی و پر از خاصیته. من معتقدم ما وظیفمونه که هنر پخت غذاهای اصیل ایرانی رو به فرزندانمون یاد بدیم. اولین اقدامی هم که در این زمینه باید بکنیم آشنا کردن ذائقه ی بچه ها با این طعمهاست. اگه ما این غذاها رو به بهانه ی زحمت داشتن از سفره مون حذف کنیم بچه ها هم با طعمشون آشنا نمیشن و شاید هیچ وقت هم بعدها به فکر درست کردنشون نیفتند، که باعث میشه کم کم غذاهای اصیل ایرانی به فراموشی سپرده بشن. پس بیایم غذاهای ایرانی رو بیشتر وارد سفره ی خانواده بکنیم. کوفته برنجی با مواد اولیه برنج،لپه ، گوشت، آلو ، تخم مرغ ، زرشک ، پیاز داغ ،رب گوجه فرنگی ، سبزی و ادویه آماده می شود. برای ته سس کوفته برنجی از قابلمه بزرگ استفاده کنید چون وقتی کوفته ها را داخل آن می گذارید نباید به هم بچسبند و باید با فاصله از هم قرار گیرند. برای تهیه کوفته برنجی دو مرحله پخت وجود دارد : یکی آماده کردن کوفته برنجی ها و دوم درست کردن سس آن . برای داخل کوفته ها می توانید از کشمش ، برگه زرد آلو یا قیصی و یا گردو با توجه به سلیقه خود استفاده کنید . کوفته برنجی را به دو روش می توان تهیه کرد اول اینکه همه ی مواد گوشت و برنج را باهم مخلوط و در سس پخت ، و دوم مخلوط گوشت و مخلفات دیگر را بصورت توپر لای خمیر برنج قرار داد و سرخ کرد.
ترکیبات غذایی
- آلو
- ادویه
- برنج
- پیاز
- تخم مرغ
- رب گوجه
- زرشک
- سبزی
- گوشت چرخ کرده
- لپه
نظرات عزیزان
سایر غذاهای این مامان
هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است