مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه بهیوه
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
سيبزميني |
يك كيلوگرم |
كشمش |
50 گرم |
زرشك |
50 گرم |
سير |
يك بوته بزرگ |
کره |
50 گرم |
روغن |
سه قاشق غذاخوري |
طرز تهيه :
سيبزمينيها را پس از شستن بپزيد و به صورت پوره در آوريد. كشمش را با نيمي از كره تفت داده و حبههاي سير را پوست گرفته و كوبيده و با روغن به آرامي سرخ كرده تا طلايي شود و همه مواد را با هم مخلوط كنيد و به شكل يك توپ بزرگ در آوريد در انتها زرشك را همراه كره تفت داده و روي توپ را با آن تزئين كنيد.
منبع : groohashpazi