مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
پنه با سس ایتالیایی غذایی بسیار خوش طعم و خوش مزه
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 35 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پنه با سس ایتالیایی برای 6 نفر :
پاستا | 350 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده | 350 گرم |
پیاز خرد شده | 1 فنجان |
سس گوجه فرنگی | 425 گرم |
گوجه فرنگی خرد شده | 400 گرم |
سیر خرد شده | 4 حبه |
رب گوجه فرنگی | 150 گرم |
پنیر موزارلا رشته ای | 2 فنجان |
طرز تهیه پنه با سس ایتالیایی :
1. فر را قبلا تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید (175 درجه سانتیگراد). آب به همراه کمی نمک را در یک قابلمه بزرگ ریخته تا بجوشد. پاستا را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید سپس از آب خارج کنید.
2. روغن را در یک ظرف عمیق حرارت دهید، گوشت و پیاز را درون آن ریخته تا بصورت یکدست قهوه ای شوند. روغن اضافه را بگیرید. سس گوجه، گوجه خورد شده و رب گوجه را اضافه کنید و بهم بزنید. به مدت ده دقیقه جوشیده و گه گاه بهم بزنید. آن را به همراه پاستا در یک ظرف 20 در 30 سانتیمتری ریخته و روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
3. به مدت 20 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.
منبع : beryooni.com