مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه پاستای جامبوشلز
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه پاستای جامبوشلز یا پاستای شکم پر
پاستای جامبوشلز یا پاستای صدفی شکم پر یک غذای خوشمزه و همه پسند، مناسب مهمانی ها و جشن تولد بچه هاست. سرو این پاستا راحت و بدون دردسر است. برای تهیه این غذای خوشمزه از پاستای صدفی بزرگ استفاده می شود و داخل آن را با موادی که دوست دارید، پر کنید.
از مواد گوشتی گرفته تا سبزیجات و روی آن را با پنیر پیتزا، پنیر گودا یا پنیر پارمزان رنده شده بپوشانید. با پختن پاستای جامبوشلز می توانید سبزیجات مورد نیاز بچه ها را با علاقه به خوردشان دهید.
تعداد : ۵ نفر
زمان آماده سازی و پخت : ۴۰ دقیقه
سطح دشواری : متوسط
مواد لازم برای تهیه پاستای جامبوشلز :
پاستا جامبوشلز (پاستا صدفی) | یک بسته بزرگ |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰-۲۵۰ گرم |
کنسرو نخود فرنگی | یک قوطی |
قارچ | ۴۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
پنیر گودا ورقه ای رنگی | به میزان لازم |
فلفل دلمه ای سبز | ۱ عدد بزرگ |
پیاز برای پیاز داغ | ۱ عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل | نصف قاشق سوپخوری |
پودر آویشن | یک قاشق سوپخوری |
پودر سیر | به مقدار لازم ( بستگی به ذایقه شخصی شما دارد) |
زردچوبه | یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه مواد داخل پاستای صدفی :
ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. دو قاشق غذاخوری روغن ته ماهیتابه ریخته و گوشت چرخ کرده را داخل روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به گوشت چرخ کرده اضافه و خوب با هم مخلوط کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
قارچ را بشویید و به صورت نگینی خرد و داخل ماهیتابه با حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
فلفل دلمه ای را تمیز بشویید و نگینی خرد کنید و حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
داخل یک ماهیتابه بزرگ که گنجایش همه مواد را داشته باشد پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با مقداری روغن سرخ کنید.
حالا قارچ و فلفل دلمه ای تفت داده شده و مخلوط گوشت و رب گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه و خوب باهم مخلوط کنید.
نمک، زردچوبه، آویشن، فلفل، پودرسیر و کنسرو ذرت را به مواد اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
مواد را بچشید تا اندازه نمک و ادویه آن مطلوب باشد.
مواد داخل پاستا آماده شد، آن را کنار بگذارید تا پاستا را آماده کنید.
طرز تهیه و پر کردن پاستا جامبوشلز :
داخل یک قابلمه بزرگ آب را همراه با دو قاشق غذا خوری نمک بجوشانید.
پاستا را داخل آب بریزید و کمی هم بزنید.
بعد از چند دقیقه وقتی پاستا کمی نرم شد آن را آبکش کنید و یک پارچ آب سرد روی آن بریزید تا بهم نچسپند.
داخل پاستا صدفی ها را با مواد آماده شده پر و کمی پنیر پیتزا و پنیر ورقه ای یا گودا روی مواد قرار دهید.
پاستا صدفی های پر شده را به دلخواه در ظرف بچینید و به مدت ۲ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر پیتزا کمی نرم شود سپس ۲ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی پنیرها کمی طلایی شود.
ظرف را از فر خارج کنید و به دلخواه با گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای قرمز و زرد تزیین کنید.
پاستا جامبوشلز آماده است. نوش جان!
نکته هایی برای پاستا جامبو:
برای پختن پاستا اگر از ماکروفر استفاده می کنید باید دیس پاستا را به مدت ۲ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید تا پنیر پیتزا کمی نرم شود سپس گریل را به مدت ۸ دقیقه روشن کنید تا روی پنیر کمی طلایی شود.
برای زمان پخت پاستا طبق دستورالعمل روی بسته عمل کنید.
منبع : banooyeshahr.com