مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

تا حالا خورش گل کلم پختید؟



 

 

خورش گل کلم

 

 

مواد لازم : برای 6 نفر

 

 

گوشت
0/5 کیلو
گل کلم
2 عدد
روغن
300 گرم
رب گوجه
1 قاشق سوپخوری
زردچوبه به مقدار کافی
آبلیمو 1 استکان
پیاز 2 عدد
زعفران به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

 


گوشت را بپزید و پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ و آبلیمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنید . کل مواد را در گوشت بریزید و زعفران و ادویه اضافه نمایید . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد .