مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
تا حالا خورش گل کلم پختید؟
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم : برای 6 نفر
گوشت |
0/5 کیلو |
گل کلم |
2 عدد |
روغن |
300 گرم |
رب گوجه |
1 قاشق سوپخوری |
زردچوبه | به مقدار کافی |
آبلیمو | 1 استکان |
پیاز | 2 عدد |
زعفران | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
فلفل | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
گوشت را بپزید و پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید . گل کلم را غنچه غنچه ببرید و با پیاز سرخ کنید . مراقب باشید که گل کلم له نشود . یک قاشق رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ و آبلیمو و نمک وفلفل را در آن مخلوط کنید . کل مواد را در گوشت بریزید و زعفران و ادویه اضافه نمایید . گل کلم نباید خیلی بجوشد و زود می پزد .