مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
شربت ریواس
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
نحوه درست کردن شربت ریواس
مواد لازم برای شربت ریواس :
ریواس | یک و نیم کیلو |
آب | 2 لیوان |
شکر | 4 لیوان |
نعناع یا پونه | یک ساقه کوچک |
طرز تهیه شربت ریواس :
ریواس را خوب شسته سپس پوست ریواس را کنده و دوباره ریواس را شسته و با دو لیوان آب روی حرارت کم بگذارید تا یک ربع ساعت بجوشد . شعله را خاموش کنید و آب آن را از صافی رد کنید در لیوان بریزید تا دو لیوان آب ریواس داشته باشید اگر کمتر بود آب روی آن بریزید بعد در ظرف بزرگتر ریخته و چهار لیوان شکر اضافه کنید دیگر نیازی به حرارت ندارد.
درب ظرف را ببندید فقط گاهی به شربت سر بزنید و یکی دو بار آنرا هم بزنید تا شکر خوب در آب حل شود یک ساقه کوچک نعناع یا پونه را در شهد بیندازید و ده الی دوازده ساعت بماند در این فاصله هم شکر حل شده و هم پونه ، عطرش را به شربت میدهد . شربت آماده است در بطری شیشه ای بریزید و در یخچال بگذارید .
منبع : ashpazierangin.blogfa.com