مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه گراتن بادمجان دلمه ای پیش غذایی رسمی برای افطاری
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
گراتن بادمجان دلمه ای، پیش غذایی رسمی برای افطاری ها
گراتن بادمجان یکی از بهترین پیش غذاها برای میهمانی های رسمی است. درست کردن گراتن بادمجان زمان زیادی از شما نخواهد گرفت و با صرف زمان کمی می توانید یک گراتن بادمجان خوش طعم درست کنید.
مواد لازم برای گراتن بادمجان دلمهای :
بادمجان دلمه ای سایز خیلی كوچک | 8 عدد |
فیله مرغ | 10 عدد |
پنیر پارمیسان | دو قاشق غذاخوری |
پنیر لبنه | 200 گرم |
خامه صبحانه | 250 گرم |
پیاز متوسط | یک عدد |
زعفران آب كرده | به میزان لازم |
خردل | دو قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزای رنده شده | به میزان لازم |
سس بشامل | دو لیوان |
روش تهیه گراتن بادمجان دلمهای :
ابتدا فیلههای مرغ را به اندازه دو بند انگشت به شكل خلالی خرد میكنیم، پیاز را هم رنده میكنیم و مرغ ها را زعفرانی كرده ، خردل و پیاز رنده شده را به آنها اضافه می كنیم. حالا مرغ ها را در ظرفی در بسته به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم.
در این فاصله كلاهک بادمجانها را برداشته و طوری این كار را انجام میدهیم كه آسیب نبیند كه بعدا برای تزیین از آنها استفاده كنیم. داخل شكم بادمجانها را با یك قاشق مرباخوری تا جایی كه دیواره آسیب نبیند، خالی میكنیم اما لزومی ندارد حجم زیادی از بادمجان را خالی كنیم. در یک ظرف گود و كوچک كه مناسب سرخ كردن بادمجان باشد، روغن میریزیم؛ طوری كه حداقل یک سوم ظرف پر شود. بادمجان ها را داخل روغن شناور و سرخ میكنیم و سپس روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافه شان گرفته شود.
حالا فیله های مرغ را با روغن خیلی كم سرخ می كنیم و خامه و پنیر خامه ای را به آنها اضافه میكنیم. سرخ كردن مرغ باید با حرارت متوسط و در مدت زمانی حدودا 10 تا 12 دقیقه باشد تا كاملا مغز پخت شود. وقتی پنیر و خامه را به آنها اضافه كردیم، همه مواد را با هم خوب مخلوط میكنیم. حالا حدود 150 گرم پنیر پیتزای رنده شده و پنیر پارمیسان داخل مواد میریزیم و تا جایی كه تمام مواد با هم مخلوط شوند، هم میزنیم. اكنون از مواد آماده شده مان، داخل بادمجان ها را پر میكنیم.
كف ظرف مورد نظر كه میخواهیم گراتن را در آن بچینیم كمی روغن ریخته و سپس به ارتفاع دو سانتی متر سس بشامل میریزیم. بادمجان ها را داخل سس چیده روی دهانه هر بادمجان یك قاشق غذاخوری سس بشامل ریخته و سطح آن را با پنیر پیتزای رنده شده میپوشانیم. گراتن را یک ساعت در پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم. پس از خارج كردن غذایمان از فر برای تزیین، كلاهک بادمجان ها را روی آنها قرار می دهیم.
منبع : مجله زندگی ایده آل - bartarinha.ir