مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه ساندویچ میگو
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم برای وعده شاماین شام سریع و سبک را تهیه کنید.
ساندویچ میگو را به سرعت درست کنید
یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوشمزه برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ بهترین پیشنهاد است.
مواد لازم برای ساندویچ میگو :
سس مایونز | 1/3 پیمانه |
خامه | 1/3 پیمانه |
سس خردل | 1 قاشق سوپخوری |
آبلیمو | 1 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
پیاز قرمز خردشده | 1/4 پیمانه |
كرفس خردشده | 1/2 پیمانه |
میگوی پخته و خردشده | 1/2 و 1 پیمانه |
خلال بادام | 1/4 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
نان باگت | 4 تكه |
گوجهفرنگی خردشده | 4 عدد |
كاهوی خردشده | به میزان دلخواه |
روش تهیه ساندویچ میگو :
كاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه كنید. كمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
پیازهای خردشده و كرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و كمی هم بزنید.
میگوهای پختهشده را به آرامی اضافه كنید. بعد نوبت خلالهای بادام است تا به مواد تشكیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.
نمك و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه میدهد با كمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد ساندویچتان اضافه كنید تا كمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد كه كدام را بیشتر میپسندید.
حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شدهاند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نانهای باگت را كمی خالی كنید. بعد كاهوهای خردشده را داخل نانها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر كنید.
نکته مهم در تهیه ساندویچ میگو :
چند عدد از گوجهفرنگیهای خردشده را هم داخل ساندویچها قرار دهید. اگر دوست ندارید میتوانید گوجهفرنگیها را در كنار چند عدد خیار حلقهشده بهطور جداگانه در كنار ساندویچ سرو كنید. ساندویچهای شما آماده هستند. با این مواد میتوانید برای 4 نفر ساندویچهای خوشمزه درست كنید.
منبع : مجله سیب سبز - bartarinha.ir