مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کیک گوشت
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کیک گوشت
مواد لازم برای تهیه کیک گوشت :
نمک و فلفل سياه | به ميزان لازم |
ادويه | به ميزان لازم |
بکينگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
روغن | 1/2 ليوان |
ماست | 1 ليوان |
آرد سفید | 1.5 ليوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
پياز متوسط | 1 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
رب گوجه فرنگي | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 3 عدد |
طرز تهیه مواد ميانی کيک:
پياز را تفت می دهيم تا سبک و به سمت طلايی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهيم. قارچ اسلايس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنيم و کمی تفت داده و در نهايت رب و ادويه و نمک و فلفل را می زنيم. ته ليوان آب اضافه کرده و اجازه می دهيم آب مواد کشيده شود.
طرز تهیه مواد کيک:
تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنيد تا يکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف ليوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می زنيم تا يکدست شود. بکينگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنيم و به مواد اضافه می کنيم.
قالب 20 سانت را آماده کرده و ديواره های آن را چرب می کنيم. نصف مايه کيک را داخل قالب ريخته و مواد ميانی کيک را که از قبل آماده کرده ايم به عنوان لايه وسط می ريزيم. سعی کنيد به ديواره قالب نريزيد. سپس باقی مايه کيک را روی آن ريخته و در فری که 10 دقيقه گرم کرده ايم با شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت 50 دقيقه در طبقه وسط قرار می دهيد. اندازه این دستور برای 5 نفر خوب است و اين کيک يک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی ها خوب است.
گردآوری : بخش آشپزی