قرص فلافل خانگی مامانِ امین
مامانِ امین
قرص فلافل خانگی مامانِ امین
توضیحات
معمولا فلافل هایی که در بیرون از منزل می خوریم بسیار خوشمزه تر و لذیذتر از فلافل های خانگی است , علت این مسئله استفاده از ادویه های خاصی است که بو و مزه خوبی به این غذا می دهد. فلافل یک غذای عربی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد , ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری دارد و مفید تر است. فلافل جمع مکسر واژهٔ فلفل است و بدلیل استفاده زیاد از فلفل در نوع اصلی این غذا به این نام مشهور شده است. فلافل گلولهٔ سرخ شدهٔ نخود پخته و ادویه جات است. این غذا در خاورمیانه و به ویژه بیروت و دمشق و بغداد زیاد استفاده می شود.فلافل، غذایی تند است و با ترشی سرو می شود، یعنی در ساندویچ آن به جای گوجه فرنگی و خیارشور، ترشی استفاده می کنند. فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمیگردد طرز تهیه فلافل متفاوت است البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلیترین آن نوعی است که با نخود تهیه میشود اما فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیبزمینی نیز وجود دارد.
ترکیبات غذایی
- ادویه
- پیاز
- تخم مرغ
- زردچوبه
- سیر
- نخود
نظرات عزیزان
سایر غذاهای این مامان
هیچ نظری ثبت یا منتشر نشده است