مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
دم کردن قهوه حرفه ای برای عصرهای پاییزی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
قهوه را این بار به صورت حرفه ای دم کنید
قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی های گرم در بین تمام مردم دنیاست. معروف ترین قهوه ها، قهوه ترک و فرانسه است. این بار با روش زیر قهوه را به صورت کاملا حرفه ای دم کنید.
قهوه یکی از نوشیدنی های خوش طعم است که طرفداران زیادی دارد. اما احتمالا کسانی وجود دارند که طرز صحیح دم کردن قهوه را نمیدانند. در این مطلب طریقه دم کردن قهوه را به شکل حرفه ای به شما آموزش داده ایم.
روش تهیه یک قهوه حرفه ای :
دانههای قهوه باید به ریزترین اندازه آسیاب شده باشند.
ابتدا آب سرد را درون قهوه جوش بریزید. به ازای هر فنجان قهوه معادل سهچهارم فنجان را با آب سرد پر كرده و داخل قهوهجوش بریزید. سطح آب باید تا ابتدای گردنه یا تنگی قهوهجوش برسد و از آن بالاتر نرود وگرنه سرریز میشود.
اكنون پودر قهوه را به آب اضافه كنید. بهازای هر فنجان قهوهخوری آب، دو قاشق چایخوری قهوه.
میتوانید در صورت تمایل به ازای هر دو قاشق چایخوری پودر قهوه، یك قاشق چایخوری شكر هم به قهوه اضافه كنید.
وقتی شكر كاملا در آب حل شد، اجاق گاز را روشن كنید؛ با شعلهای متوسط رو به كم. اگر شعله زیاد باشد قهوهتان میسوزد. در این مرحله قهوه را هم نزنید.
پس از گذشت زمان اندكی -حدود دو دقیقه- یعنی زمانی كه حرارت به حدود 70 درجه میرسد، قهوه شروع به حباب زدن از كنارهها میكند. جمع شدن حبابها حالتی روی سطح قهوه به وجود میآورد كه آن را اصطلاحا «خامه قهوه» مینامند. در این مرحله قهوه را از روی حرارت بردارید تا حرارت و خامه كمی فروكش كنند. هرگز اجازه ندهید حرارت به بالاتر از 75 درجه برسد چون مزه قهوه بیش از حد استخراج خواهد شد.
قهوهجوش را مجددا به آرامی و دقت روی شعله كم قرار دهید و سه بار این عمل را تكرار كنید تا خامه قهوه قوام بیاید.
قهوه را به آرامی در فنجان بریزید.
منبع : ایده آل / bartarinha.ir