مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا



 

تهیه فیله مرغ سوخاری, درست کردن فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا، یک پیش غذای سریع و خوشمزه

 

مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک پیش غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.

 

مواد لازم برای تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ  10 عدد 
 پنیر گودا   5 ورق
 نمک، فلفل، ادویه، زعفران کمی 
 پودر سوخاری ریز یک بسته 
پودر سوخاری درشت یک بسته
تخم مرغ 3 عدد

 

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا :

فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

 

فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

 

فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

 

در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.

 

منبع : seemorgh.com