مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه قلقلی اسفناج غذای محلی رامسر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
قلقلی اسفناج یکی از غذاهای محلی رامسر را امتحان کنید
اگر دلتان يک شام ساده و خوشمزه می خواهد بهتر است قلقلی اسفناج رامسری ها را امتحان كنيد؛ غذايي ساده و سريع كه خيلی وقت تان را نمی گيرد اما مزه و طعم آن هميشه خاطرتان می ماند.
مواد لازم برای قلقلی اسفناج :
اسفناج | 500 گرم |
سيب زمينی پخته | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پياز داغ | 1 قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به اندازه دلخواه |
طرز تهیه قلقلی اسفناج :
اسفناج ها را بعد از شستن خرد كنيد و براي 10 دقيقه بگذاريد بخارپز شود.
سيبزميني پخته را رنده كنيد.
حالا در ظرفی جدا اسفناج، پیاز داغ و سيب زمينی را با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ را هم اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
نمک، فلفل و زردچوبه را هم افزوده، در ظرف را بگذاريد.
بعد از نيم ساعت اندازه يگ گردو از موادتان برداريد و در روغن سرخ كنيد.
نکته برای تهیه قلقلی اسفناج :
با كمی اسفناج و پياز داغ می توانيد سس خوشمزه ای برای قلقلی اسفناج تان درست كنيد.
منبع : آشپزی مثبت - bartarinha.ir