مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1398/07/07

طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی



 

درست کردن خورش خلال بادام کرمانشاهی

 

مواد لازم برای تهیه خورش خلال :

گوشت راسته گوساله 300 گرم 
پیاز درشت  1 عدد

خلال بادام 

 150 گرم
رب گوجه فرنگی   1 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
لیموعمانی   2 عدد
 زرشک سیاه (زرشک معمولی) 3 قاشق غذاخوری 
زعفران  3 قاشق غذاخوری 
نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم 

 

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی :

برای تهیه خورش خلال بادام ابتدا خلال بادام را خیس کنید سپس یک پیاز درشت را نگینی خرد کنید و تفت بدهید سپس گوشت راسته گوساله را ریز خرد کنید و به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید و سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد.

 

بعد از اینکه گوشت نرم شد خلال بادام را کمی تفت بدهید و به همراه لیموعمانی و زعفران آبکرده به گوشت اضافه کنید سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را در روغن کمی سرخ کنید و به خورش اضافه کنید به این غذا باید زرشک سیاه اضافه کنید اگر هم نداشتید از زرشک معمولی استفاده کنید.

 

حتما برای یکبار هم خورش خلال بادام را درست کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. به خصوص اگر از روغن کرمنشاهی استفاده کنید خورش خلالتان اورجینال خواهد شد.

 

گردآوری: بخش آشپزی