مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1402/03/01

طرز تهیه مربای لبو؛ مربایی خوشمزه و خوشرنگ مخصوص پاییز



آموزش مربای لبو, مربای لبو و هویج, مربای لبو به شکل گل

رسپی مربای لبو

 

طرز تهیه مربای لبو قرمز خانگی خوشمزه و مجلسی 

مربای لبو یک مربای بسیار خوشرنگ ، خوشمزه و مقوی است که با راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید.

لبو یکی از مقوی ترین خوراکی های فصل پاییز است که سرشار از اسید فولیک ، پتاسیم و منیزیم است و به بهبود گردش خون کمک میکند. 

یکی از روش های استفاده طولانی مدت از لبو ، تهیه مربای لبو است. برای تهیه مربای لبو بهتر است از لبوهای تازه ، سالم و محکم و بدون لک استفاده کنید. 

اگر از لبو رنده شده برای تهیه استفاده میکنید باید مقدار آب را کمتر کنید و برای خوشرنگ ماندن مربا در تمام مراحل باید در قابلمه را باز بگذارید.

 

مربای لبو

مواد لازم مربای لبو  

لبو  ۲ کیلو گرم
شکر  ۱.۵ کیلوگرم
وانیل  ۱ ق چای خوری
 پودر پکتین   ۱ ق چای خوری
آب  به میزان لازم

 

مربای لبو مجلسی, مربای لبو, طرز تهیه مربای لبو

دستور تهیه مربای لبو

 

طرز تهیه مربای لبو

لبوا را پوست بگیرید ، قالب بزنید یا رنده کنید. 

به ازای هر 1 پیمانه شکر ، 1 لیوان آب به قابلمه اضافه کرده روی حرارت بگذارید و نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.

لبو را اضافه کنید و شعله را زیاد کنید و کف روی مربا را بگیرید. 

سپس شعله را کم کنید و به مدت 35 – 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزید. 

اضافه کردن پودر پکتین باعث ایجاد غلظت و قوام در مربا می شود. 

پودر را در یک لیوان آب سرد ریخته روی حرارت بخار آب حل کنید و به همراه وانیل به مربای لبو اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. 

 

نکات لازم برای تهیه مربای لبو

میتوانید به جای پودر پکتین از دانه به استفاده کنید. دانه به را بکوبید و 1 قاشق غذاخوری از آن را به مربا اضافه کنید.

به جای پودر پکتین میتوانید 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را در آب حل کرده به مربا اضافه کنید.

مربا لبو بعد از پخت کامل خوشرنگ تر و قرمز تر می شود.

برای خوشرنگ تر شدن مربا میتوانید از قابلمه روحی یا مسی استفاده نمایید. 

 

طرز تهیه مربای لبو, دستور تهیه مربای لبو, دستور پخت مربای لبو

نحوه تهیه مربای لبو 

 

روش دوم تهیه مربا لبو

مواد لازم مربا لبو  

لبو ۱ کیلو گرم
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
 آب ۵ پیمانه
 شکر  ۴.۵ پیمانه
 وانیل   ۱/۲ قاشق چای خوری
آبلیمو  ۱/۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه مربا لبو

لبوها را خرد یا رنده کنید و به همراه آب در قابلمه بریزید و نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزید.

شکر را اضافه کرده و 15 دقیقه دیگر بجوشانید تا قوام بیاید. 

وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید و گلاب و آبلیمو را اضافه کرده و بعد از 5 دقیقه شعله را خاموش کنید. 

 

گردآوری: بخش تغذیه و آشپزی