طرز تهیه فیله کباب گوسفندی و گوساله به سبک رستورانی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز پخت فیله کباب
طرز تهیه فیله کباب به روش های گوناگون
ساده ترین روش تهیه کباب فیله گوسفندی و گوساله:
مواد لازم برای کباب فیله :
گوشت فیله گوسفند یا گوساله | 1 کیلو |
پیاز | 1 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه فیله کباب:
گوشت ها را تکه تکه کنید و از شب قبل با پیاز خلالی، فلفل مخلوط کنید درب ظرف را ببندید و داخل یخچال بگذارید. بعد از گذشت یک شب گوشت ها را جدا کنید و به سیخ بکشید. و با کباب پز با حرارت خیلی کم بپزید. دائم سیخ ها را زیر و رو کنید تا گوشت ها مغز پخت شوند. در پایان پخت به آن ها نمک بزنید. زدن نمک در ابتدای کار سبب سفت شدن گوشت می شود.
* اگر می خواهید کباب زودتر بپزد می توانید پس از سیخ کشیدن با استیک کوب مقداری روی آن ها بزنید.
طرز تهیه کباب فیله گوسفندی:
طرزتهیه فیله کباب
مواد لازم برای فیله کباب :
فیله گوسفندی | 300 گرم |
فلفل سیاه نیم کوب | 1 قاشق سوپخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز ساطوری متوسط | 2 عدد |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
فلفل تازه کبابی | به مقدار لازم |
طرز تهیه فیله کباب گوسفندی :
ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. سپس گوشت های خرد شده و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار بدهید تا مزه دار شوند.
فیله ها را از یخچال خارج کنید. گوشت ها را از پیازها جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
* حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب ها خشک نشود.
طرز تهیه فیله کباب با مرغ:
طرز درست کردن کباب فیله مرغ
مواد لازم برای کباب فیله مرغ :
فیله مرغ | 6 عدد |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
آب لیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
سس بادام زمینی | 1 قاشق غذاخوری |
پودر زیره | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر گشنیز | یک چهارم قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
پودر پیاز | یک قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب فیله مرغ :
ابتدا فیله ها را بشویید و بگذارید تا آب آن ها گرفته شود. سپس تمامی ادویه ها را از جمله پودر پیاز، پودر گشنیز، پودر زیره، زعفران، نمک، فلفل قرمز و زردچوبه و همین طور آبلیموی تازه، سس سویا و سس یا کره بادام زمینی را داخل یک کاسه بریزید و فیله ها را به آن ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا حسابی فیله ها آغشته شوند. سپس بگذارید یک ساعت داخل یخچال بمانند تا خوب مزه دار شوند.
اکنون فیله ها را از یخچال بیرون بیاورید و به سیخ چوبی بکشید. داخل تابه ای کمی روغن بریزید و اجازه بدهید که داغ شود سپس دو طرف فیله ها را داخل روغن خوب سرخ کنید. و داخل ظرف سرو تزیین کنید. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای سیخی )
این فیله کباب مرغ را می توانید با برنج یا نان میل کنید.
* می توانید این کباب را روی زغال کباب کنید که بدون روغن و رژیمی می شود. حتی می توانید داخل فر هم گریل کنید که در این روش کمی روغن زیتون روی آن بمالید کفایت می کند و از خشک شدن آنها جلو گیری می کند.
گردآوری: بخش آشپزی