مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه کتلت شکم پر
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه کتلت شکم پر
مواد لازم برای کتلت شکم پر :
سیب زمینی پخته و رنده شده | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
نمک و فلفل و ادویه | به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
زرشک | یک سوم لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق |
طرز تهیه کتلت شکم پر :
پیاز را نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه و گوشت و نمک و ادویه و فلفل را اضافه می کنیم. وقتی خوب گوشت تفت خورد، زرشک شسته شده را اضافه می کنیم و در آخر، جعفری را می ریزیم و حرارت را خاموش می کنیم.
زرده های تخم مرغ را با سیب زمینی رنده شده و نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
از مواد به اندازه یک نارنگی برمی داریم و کف دست باز می کنیم و از مواد گوشتی داخل آن می ریزیم و جمع می کنیم و در دست فرم می دهیم.
سپس در سفیده تخم مرغ زده شده، می غلتانیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
حرارت متوسط رو به بالا باشد، چون مواد پخته شده است و فقط نیاز به سرخ شدن دارد.
من داخل قالب سیلیکونی دونات سایز متوسط درست کردم. به این ترتیب که مواد سیب زمینی را یک لایه به کمک قیف داخل قالب ریختم و بعد مواد گوشتی و سپس یک لایه دیگر مواد سیب زمینی. بعد از اینکه قالب ها به این ترتیب پر شدن برای یکی دو ساعت درون فریزر گذاشتم تا خودش را بگیرد و فرم دونات پیدا کند. بعد از این مدت، کتلت های دوناتی شکل را، از قالب ها جدا کردم و درون سفیده و کنجد زدم. درون روغنم کمی زردچوبه هم زدم. با این مقدار ۶ عدد کتلت دوناتی سایز متوسط داد و مواد گوشتی هم زیاد آمد که برای مصرف لازانیا یا میکر کنار گذاشتم.
درصورتیکه مواد سیب زمینی را دو برابر کردید، نیازی نیست مواد گوشتی را بیشتر درست کنید.
گردآوری: بخش آشپزی