مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/11/28

طرز تهیه تخم مرغ گوشتی



 

طرز تهیه تخم مرغ گوشتی

 

مواد لازم برای تخم مرغ گوشتی :

گوشت چرخ کرده بدون چربی   800 گرم
 پیاز کوچک  2 عدد
سیب زمینی متوسط  1 عدد 
 تخم مرغ 6-8 عدد 
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر 2-3 حبه
خیارشور یا ترشی به مقدار لازم

 

طرز تهیه تخم مرغ گوشتی :

ابتدا گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و پیاز رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کرده تا یکدست شود.

 

گوشت چرخ کرده، سیب زمینی و پیاز رنده شده، نمک و فلفل را مخلوط کنید

 

مواد را به 6 قسمت تقسیم کرده و به ترتیب روی پلاستیکی پهن می کنیم. تخم مرغ را نمک و فلفل زده در کف بشقابی ریخته گوشت پهن شده را مطابق عکس روی تخم مرغ گذاشته و در تابه روی اجاق سرخ می کنیم. (تابه با قطر 26 سانتی متر)

 

مواد را به 6 قسمت تقسیم کرده و به ترتیب روی پلاستیکی پهن می کنیم

 

تخم مرغ را نمک و فلفل زده در کف بشقابی بریزید

 

گوشت پهن شده را روی تخم مرغ درون بشقاب قرار بدهید

 

گوشت را با تخم مرغ با بشقاب همزمان داخل تابه بریزید

 

مواد را داخل تابه برگردانید

 

سس و خیارشور را روی گوشت ها بریزید و آن را از نیمه تا بزنید

 

تخم مرغ گوشتی آماده شد نوش جان کنید

 

من برای هر تکه گوشت 1 تخم مرغ را استفاده کردم شما می توانید 2 عدد تخم مرغ استفاده کنید.

 

با سیر و سس مایونز و خیارشور یا ترشی نوش جان کنید. (شما می توانید گوجه فرنگی یا قارچ های سرخ شده را به اختیار خود جایگزین کنید.)

 

گردآوری: بخش آشپزی