مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه زاکوتو



طرز تهیه زاکوتو, نحوه درست کردن زاکوتو

آماده سازی :240 دقیقه
پخت : 35 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه زاکوتو برای 8 نفر:

پودر کیک آماده  ترجیحا پرتقالی  1 عدد
 خامه  پر چرب 100  گرم  
 پنیر ماسکارپونه 200  گرم   
 پرتقال پوست کنده و فیله شده 1 عدد
سیب  با پوست خورد شده 1  عدد   
شکلات های ریز 1  لیوان     
 پودر ژلاتین    4  قاشق چای خوری    
 آب 1/2  لیوان 
شکر  100  گرم  

 

طرز تهیه زاکوتو:
1- کیک اسفنجی را مطابق دستورالعمل ذکر شده بر روی جعبه آماده نگاه کنید و بگذارید خنک شود.


2-  زمانیکه کیک اسفنجی شما در فر است مایه ی داخل زاکتو را آماده کنید


3-  پنیر ماسکارپونه،خامه و شکر را با همرن به آرامی مخلوط کنید تا زمانیکه جای پره های همزن روی مایه بیافتد


4-  میوه ها را پوست کنده و خورد کنید، برشها باید هم اندازه باشد


5-  پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب حل کنید و در ظرفی بریزید و به روش بن ماری آب کنید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود


6-پودر ژلاتین را به مایه اضافه کنید و با هم زن چند ثانیه هم بزنید، میوه ها را به مایه اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در یخچال بگذارید


7-  هنگامیکه کیک اسفنجی شما پخته و خنک شد نوبت به برش زدن و چیدن آن است که مهمترین بخش در درست کردن زاکتو است .ظرف چینی یا در اصل گردی انتخاب کنید کیک اسفنجی را روی تخته ای بگذارید و با چاقوی تیز بلند برش های طولی منظم بزنید، این برش ها را کنار هم روی روی کف و بدنه ظرف بچینید


8-  مایه آماده شده را درون ظرفی که با کیک اسفنجی پوشاندیم بریزید، اگر از کیک اسفنجی چیزی مانده بود روی مایه را با آن بپوشانید


9-  روی ظرف را سلیفون بکشید و 5 ساعت در یخچال بگذارید


10- بعد از 5 ساعت (حداقل) از یخچال بیرون آورید و در ظرفی بزرگتر برگردانید

 

منبع : beryooni.com