مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه یک دسر خانگی با خرما
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
بسکوئیت نرم شده | ۲ و ۳/ ۱ لیوان |
شیر عسل | ۴/ ۳ لیوان |
خرما بدون هسته | ۱ و ۲/ ۱ لیوان |
مغز گردو نرم شده | ۲/ ۱ لیوان |
کره | ۲۰۰ گرم |
شکلات مایع | مقداری برای تزئین |
طرز تهیه :
1 - خرما + شیرعسل + کره را در ماهیتابه ای ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید.
2 - مواد را روی حرارت هم بزنید تا وقتی که کره ذوب شود.
3 - مواد را از روی حرارت برداشته با قاشق چوبی هم بزنید تا وقتی که نرم شود.
4 - بسکوئیت نرم شده + مغز گردو نرم شده را با هم مخلوط کرده به مواد اضافه کنید.
5 - مواد را با دست خوب ورز دهید تا یکدست شود.
6 - ظرف پیرکسی را با کره کمی چرب کرده مواد را بصورت یکنواخت در ظرف ریخته روی آن را با قاشق صاف کنید.
7 - روی مواد را با شکلات مایع تزئین کنید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
8 - ظرف را از یخچال خارج کرده شیرینی را به صورت مستطیل های کوچک برش دهید و در ظرف بچینید.
منبع : sara.jamejamonline.ir