مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای



 

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

 

مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :

 سوپ مرغ تغلیظ شده دو فنجان 
  سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده شش عدد 
کره روشن   نصف فنجان
کره معمولی دو قاشق غذاخوری 
پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه )  2/1 قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده در صورت دلخواه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :

سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.

 

سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.

 

در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.

 

گردآوری: بخش آشپزی