مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر :
آرد سفید | 300 گرم |
شکر | 150گرم |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چای خوری |
دارچین پودر شده | 1 قاشق چای خوری |
نمک | 1/8 قاشق چای خوری |
شیر | 250 میلی لیتر |
تخم مرغ | 1 عدد |
کره آب شده | 60 گرم |
پودر نارگیل | 30 گرم |
مربای آلبالو | 150 گرم |
پوست رنده شده لیمو | 1 قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
منبع : beryooni.com