مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 60 دقیقه
مواد مورد نیاز برای 4 نفر :
گشنیز (ساطوری خردشده) | یک دوم پیمانه |
نعنا تازه (ساطوری خردشده) | یک دوم پیمانه |
پیاز (نگینی خردشده) | 1 عدد |
سیر (له شده) | 2 حبه |
موز سبز (خردشده) | 2 عدد |
فلفل چیلی (خردشده) | 1 عدد |
پودر زیره سبز | 1 قاشق سوپخوری |
پودر دانه گشنیز | 2 قاشق سوپخوری |
آرد | 1 قاشق سوپخوری |
آب گوشت | 2/5 پیمانه |
عصاره تمبرهندی | یک چهارم پیمانه |
شیر نارگیل | یک و یک چهارم پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن کنجد | یک سوم پیمانه |
طرز تهیه سوپ تمبر هندی :
روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابهای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.
سیر، نیمی از فلفل چیلی، پودر زیره سبز و پودر دانه گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.
موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبرهندی (از قبل داخل کاسهای با مقداری آب ولرم خیس و از صافی ردشده) و شیر نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.
مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفلچیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.
منبع : masterchefmag.com