مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سوپ تمبر هندی



 

درست کردن سوپ تمبر هندی,مواد لازم برای سوپ تمبر هندی

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 60 دقیقه

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

گشنیز (ساطوری خرد‌شده)   یک دوم پیمانه
 نعنا تازه (ساطوری‌ خردشده)  یک دوم پیمانه
 پیاز (نگینی‌ خرد‌شده) 1 عدد 
 سیر (له شده)  2 حبه
موز سبز (خردشده) 2 عدد
فلفل ‌چیلی (خرد‌شده) 1 عدد
پودر‌ زیره‌ سبز 1 قاشق سوپخوری
پودر‌ دانه‌ گشنیز 2 قاشق سوپخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
آب گوشت 2/5 پیمانه
عصاره تمبر‌هندی یک چهارم پیمانه
شیر‌ نارگیل یک و یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن‌ کنجد یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه سوپ تمبر هندی :

روغن کنجد (یا روغن مایع) را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت دهید تا سبک شود.

سیر، نیمی از فلفل ‌چیلی، پودر زیره ‌سبز و پودر دانه‌ گشنیز را به مواد افزوده، سپس آن را کمی تفت دهید. بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

 

موز، آب گوشت (یا آب مرغ)، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس‌ و از صافی ردشده) و شیر‌ نارگیل را به مواد افزوده و بگذارید تا به جوش آید. سپس در تابه را بگذارید تا موز نرم شود.

 

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره کنید، بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت بگذارید تا با حرارت کم جا بیفتد. سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید.

 

منبع : masterchefmag.com