مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه نان سوخاری خانگی
- مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه نان سوخاری خانگی
نان سوخاری یکی از بهترین نان ها مخصوصا برای کسانی است که مشکلاتی مانند معده درد دارند. به جای خرید نان سوخاری حاضری می توانید در منزل تان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه نان سوخاری خانگی :
شکر | 280 گرم |
تخم مرغ | 7 تا 8 عدد |
روغن مایع | 200 گرم |
خامه صبحانه | 90 گرم |
آب گرم | 100 گرم |
نمک | یک قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | دو قاشق غذاخوری |
آرد | حدود یک کیلو و 300 گرم |
خمیرمایه فوری | 80 گرم |
طرز تهیه نان سوخاری خانگی :
برای عمل آوری مخمر نان سوخاری خانگی ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه تمیز بریزید و چند قاشق شکر اضافه کنید.
مخمر را روی آن بپاشید و بگذارید تا پف کند.
سپس چند قاشق آرد اضافه کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ، شکر، آب، نمک، آبلیمو، روغن مایع و خامه را درون ظرف بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
سپس آرد را کم کم اضافه کنید.
مایه خمیر پف کرده را هم اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر تقریبا کمی چسبناک می شود؛ آن را تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید.
روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید.
پس از استراحت حجم خمیر ها تقریبا یک و نیم برابر می شود.
آن را تقسیم کنید و در قالب مستطیلی بریزید.
فر را روی 200 درجه روشن کنید. روی نان ها را با زرده و پودر قند آغشته کنید و تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود، در فر بگذارید.
بعد از فر خارج کنید. وقتی نان ها خنک شد، آن ها را برش بزنید و در فر بگذارید تا زمانی که طلایی رنگ شود.
منبع : khorasannews.com