مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه املت یونانی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم (برای ۳ نفر) :
تخم مرغ | ۸ عدد |
پنیر پیتزا | ۱ فنجان |
آویشن | ۲ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۴ قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده | یک دوم فنجان |
اسفناج شسته شده | ۲ فنجان |
طرز تهیه :
اسفناج ها را با ۲ قاشق از روغن زیتون تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید.
اسفناج ها باید نرم شوند سپس از روغن جدا کرده و نگه دارید.
تخم مرغ ها را به همراه پنیر، آویشن، نمک و فلفل کاملا هم بزنید.
با ۲ قاشق دیگر از روغن زیتون پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت داده اسفناج را به آن اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید اما هم نزنید و بگذارید با حرارت کم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. در ضمن فر را از قبل روشن کرده، تابه را به مدت ۴۵ ثانیه درون فر قرار دهید تا روی غذا هم حرارت ببیند.
منبع : jamejamonline.ir