مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ترافل نارگیل



 

پخت ترافل نارگیل,درست کردن ترافل نارگیل

طرز درست کردن ترافل نارگیل

 

ترافل نارگیل نوعی شکلات خوشمزه و لذیذ است که به سادگی تهیه می شود و برای پذیرایی از مهمان‌ها انتخابی متفاوت و منحصر به فردی محسوب می شود.

 

میزان سرو: حدود 25 عدد

 

مواد لازم ترافل نارگیل :

پودر نارگیل  200 گرم 
 پودر شکر  70 گرم
 خامه 100 میلی لیتر 
 کره  70 گرم
شکلات شیری 100 گرم
شکلات تلخ 100 گرم

 

طرز تهیه ترافل نارگیل :

پودر نارگیل و پودر شکر را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

کره و خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

 

مخلوط پودر نارگیل و پودر شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. خمیر به دست آمده را حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

 

سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آنها را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

 

شکلات تلخ و شکلات شیری را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.

 

با استفاده از خلال چوبی ترافل ها را در شکلات شیری و یا شکلات تلخ ذوب شده فرو کنید و دوباره روی کاغذ روغنی قرار دهید.

 

اجازه دهید ترافل ها حدود 2 ساعت در یخچال بمانند و سپس سرو کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir