مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کیک گردویی



 

طرز تهیه کیک گردویی,درست کردن کیک گردویی

طعم کیک گردویی هوش از سرتان می برد

 

کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که در این مطلب طرز تهیه کیک گردویی خوشمزه را آورده ایم.

 

میزان سرو: 6 نفر

 

مواد لازم برای کیک گردویی:

گردو پودر شده  دو و یک دوم پیمانه 
 تخم مرغ  3 عدد
 شیر 150 میلی لیتر 
 ملاس نیشکر 2 قاشق سوپخوری 
بکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
دارچین پودر شده یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال رنده شده یک قاشق سوپخوری
خرما هسته جدا و خردشده 8 الی 10 عدد
کشمش یک مشت

 

طرز تهیه کیک گردویی :

تخم مرغ ها را با همزن حدود 3 الی 4 دقیقه بزنید.

شیر، ملاس نیشکر، بکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.

 

گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.

خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

خمیر به دست آمده را در یک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

سپس آن را از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.

 

نکته برای تهیه کیک گرویی:

به جای ملاس نیشکر می توانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.

 

منبع : ماهنامه کیک و شیرینی - bartarinha.ir