مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1399/12/03

طرز تهیه چانا ماسالا



 درست کردن چانا ماسالا, مواد لازم برای چانا ماسالا

چانا ماسالا غذای وگان

 

روش پخت چانا ماسالا

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده 2 عدد 
 سیر خرد شده  1 حبه
 گشنیز آسیاب شده 1 قاشق غذاخوری 
 زیره آسیاب شده 2 قاشق چایخوری 
 فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری 
 پودر زردچوبه 1 قاشق چایخوری 
 گوجه فرنگی خرد شده  6 قاشق غذاخوری
آب 1 فنجان
نخود پخته شده فنجان
زیره بو داده 2 قاشق چایخوری
پودر آمچور 1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا قاشق چایخوری
گرام ماسالا قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده 1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده قاشق چایخوری

 

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

 

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

 

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. 

 

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

 

طرز درست کردن چانا ماسالا

 

نکاتی برای چانا ماسالا:

در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 

 می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی