مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
ترشي ترخون
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
مواد لازم :
سبزي ترخون |
نیم کیلو |
سیر |
5-4 حبه |
فلفل سبز تند |
4-3 عدد |
سرکه |
به ميزان لازم |
نمک | 3 قاشق غذاخوري |
طرز تهیه :
ابتدا سبزي را پاك كرده . مي شوييم و بعد از اينكه آب آن گرفته شد داخل شيشه مورد نظر ريخته يك لايه سير ؛ فلفل ؛ نمك روي آن مي ريزيم و دوباره سبزي را ريخته و به همين ترتيب شيشه را پر مي كنيم و در انتها سركه را روي آن مي ريزيم و درب شيشه را مي بنديم . مي گذاريم به مدت يك هفته بماند.
نكته : بهتر است براي ترشي از يك تكه نبات استفاده كنيم تا ترشي زودتر برسد.(براي 6 تا 8 نفر)