مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

ترشي ترخون



 

ترشي ترخون

 

مواد لازم :

 

سبزي ترخون
نیم کیلو
سیر
5-4 حبه
فلفل سبز تند
4-3 عدد
سرکه
به ميزان لازم
نمک 3 قاشق غذاخوري

 

 


طرز تهیه :

 

ابتدا سبزي را پاك كرده . مي شوييم و بعد از اينكه آب آن گرفته شد داخل شيشه مورد نظر ريخته يك لايه سير ؛ فلفل ؛ نمك روي آن مي ريزيم و دوباره سبزي را ريخته و به همين ترتيب شيشه را پر مي كنيم و در انتها سركه را روي آن مي ريزيم و درب شيشه را مي بنديم . مي گذاريم به مدت يك هفته بماند.

 

 

نكته : بهتر است براي ترشي از يك تكه نبات استفاده كنيم تا ترشي زودتر برسد.(براي 6 تا 8 نفر)