مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه مربا پوست پسته
- مجموعه: انواع مربا و ترشیجات
پوست پسته تازه | 1 کیلو |
شکر | 1 کیلو |
هل یا وانیل | به قدر لازم |
آبلیمو | نصف استکان |
گلاب در صورت تمایل | 1 فنجان |
خلال پسته | 1 فنجان |
طرز تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 3-2 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
منبع : tebyan.net