مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه شربت هلو آنتی بیوتیکی طبیعی
- مجموعه: غذاهای رژیمی
طرز تهیه شربت هلو آنتی بیوتیکی طبیعی برای نابودی عفونت های بدن
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی از تأثیر چشمگیر برخی شربت ها در از بین بردن عفونت های بدن خبر داد.
شربت هلو حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، E ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲ ، B۳ ، B۶، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد، منگنز، مس، پروتئین، ازت، پکتین و اسید سیتریک و مالیک است.
مهم ترین خواص شربت هلو
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهمترین خواص شربت هلو اظهار کرد: این شربت بینایی را تقویت و از خشکی چشم و ابتلا به آب مروارید جلوگیری می کند؛ شربت هلو نقش مؤثری در تقویت استخوانها، دندان ها و سیستم عصبی دارد.
وی درباره خواص دیگر شربت هلو بیان کرد: این شربت به علت داشتن ویتامینهای A ، C و E خاصیت آنتیاکسیدانی دارد، بنابراین بدن را در برابر بیماریهای مختلف به ویژه سرطانهای سینه، ریه و روده محافظت می کند؛ شربت هلو خاصیت آنتی بیوتیکی بالایی دارد؛ مصرف مرتب این شربت موجب از بین رفتن عفونت های بدن می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت هلو تأثیر چشمگیری در شادابی و جوانسازی پوست دارد و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند؛ این شربت برای زنان باردار مفید است و موجب تقویت عضلات قلب می شود.
عظمایی تأکید کرد: شربت هلو نقش مؤثری در تقویت معده و بهبود زخم معده دارد؛ این شربت یبوست را از بین می برد و برای مبتلایان به بواسیر (هموروئید) هم مفید است.
وی یادآور شد: شربت هلو به علت داشتن آهن برای مبتلایان به کم خونی مناسب است؛ این شربت به رفع بی اشتهایی کودکان کمک شایانی می کند.
مواد لازم برای تهیه ۲ لیتر و نیم شربت هلو :
هلو | ۲ کیلوگرم |
عسل یا شکر | ۸۰۰ گرم تا یک کیلوگرم |
وانیل | یک سوم قاشق چایخوری |
آب | ۲ لیوان |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شربت هلو:
ابتدا هلوها را به خوبی بشویید و هسته آنها را هم جدا کنید؛ سپس آن ها را در مخلوط کن بریزید. عسل و آب را به مواد مخلوط شده اضافه کنید.
شربت آماده شده را در یخچال بگذارید تا خنک شود یا آن را داخل لیوان بریزید و ۲ تکه یخ و چند قطره آب لیمو ترش تازه به آن اضافه و میل کنید؛ البته اگر روزهداران قصد داشته باشند این شربت را در وعده افطار میل، نباید به آن یخ اضافه کنند.
شربت هلو را میتوان همراه با شکر هم تهیه کرد البته ارزش غذایی شربت هلو با عسل بیشتر است؛ برای این منظور باید هلوها را پس از شستن و جدا کردن هسته آنها خُرد و آب را هم به آنها اضافه کنید.
مخلوط هلوها و آب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد؛ در انتهای جوشیدن شکر را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پس از خاموش کردن اجاق گاز، وانیل و آب لیمو ترش تازه را به سایر مواد بیفزایید سپس مواد را خوب هم بزنید تا شربت قوام بیاید.
منبع : salamatnews.com