مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز



طرز تهیه شیرینی فندقی, شیرینی فندقی مخصوص عید نوروز


مواد لازم :

 مغز فندق بوداده بدون نمك  125 گرم
مغز بادام بوداده بدون نمك  125 گرم
 آرد سفيد 250 گرم
پودر ‌قند  250 گرم
 هل كوبيده  يك قاشق مرباخوري
روغن 175 گرم
پودر پسته به ميزان لازم


طرز تهيه :
ابتدا در ظرفي روغن ريخته و آرد را به آن اضافه مي‌كنيم و حرارت مي‌دهيم تا طلايي شود. هل، بادام و فندق چرخ كرده را به آن مي‌افزاييم تا سرخ شود. بعد از مدتي آن را از روي حرارت برداشته و مي‌گذاريم تا سرد شود. پودر قند را درون يك ظرف مسطح ريخته و با آن مخلوط مي‌كنيم و با پشت قاشق مواد را صاف كرده و روي آن پودر پسته مي‌ريزيم و به صورت لوزي برش مي‌زنيم و درون ظرف ديگري مي‌چينيم.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com